Hvordan...

Motorcyklerne

Vi kan ligeså godt sige det med det samme: Det er mange år siden vi sidst har kørt motorcykel, sådan for alvor.

Vi kender heller ikke rigtig nogen der lige havde et par motorcykler til overs, og det var lidt for dyrt at købe nogen til lejligheden.

Så vi måtte leje. Det er ikke nemt, der er nemlig ikke mange motorcykeludlejere i Danmark og de fleste af dem ved godt hvad de skal have for det...

Vi fandt dog en der så lovende ud. MC RENTAL i Slagelse. Faktisk virkede det næsten for godt til at være sandt, så vi ringede og aftalte "besigtigelse" af motorcyklerne på hans adresse i Slagelse - inden vi lavede reservationen og betalte depositum :-)
mcrental.dk
Der var nu ikke noget at være nervøs for. Alt gik som det skulle og det hele levede op til forventningerne. Vi fik et par flasker fra hans egen vinmark for at skrive et par pæne ord. Vi havde nu gjort det alligevel, det var trods alt en tur vi havde drømt om længe og uden MC RENTAL (så fik vi lige nævnt det igen :-) havde det nok ikke været muligt at arrangere turen i det prisleje.
mc rental.dk
Margueritruten

Ruten

Vi startede altså turen fra Slagelse. Vi havde på forhånd lavet en rute som vi ville følge, hvis altså ikke at vi mødte noget andet der så mere interessant ud.
Det meste af vejen ville vi følge Margueritruten, det var jo nemt for der er skiltet hele vejen.
Det er nu ikke alle steder at skiltningen er lige god, men vi fulgte da vores planlagte rute det meste af vejen.
Vi måtte selvfølgelig lave et par småjusteringer undervejs - f.eks. sejlede færgen fra Voer til Mellerup (Randers fjord) ikke før d. 17 maj... (vi var der d.22 men der var den stadig ude af drift, men der stod jo heller ikke noget årstal)

Fra Slagelse kørte vi via Odden-Ebeltoft og op ad østkysten til Skagen. Derefter halvvejs ned langs vestkysten og tværs over forbi Herning og Silkeborg, ned gennem Vejle til Fredericia og hen over Fyn. Vi sluttede i Slagelse en uge senere.

Ialt kørte vi lidt over 1200 km. Det er ca. 170 pr. dag i snit. Nok til at vi syntes vi havde kørt meget og alligevel ikke mere end at vi kunne sidde der igen den næste dag...

Overnatning

Vi havde ikke telt med, men ville gerne have den fulde frihed. På Nettet havde vi fundet en række primitive lejrpladser, alle med shelter, bålsted, lokum og vand. Pladserne var jævnt fordelt langs vores rute, og vi kunne parkere tæt på dem alle.

Pladserne er beskrevet som forbeholdt cyklister og vandrere. Dem mødte vi ingen af, det var nu også tidligt på sommeren og faktisk også en anelse køligt nogle af nætterne...

Vi havde 4 overnatninger i shelter, 2 hvor vi havde lejet campinghytter og en enkelt i Fiskerhuset i Hanstholm
shelter med havudsigt


Velkommen

Mere om ruten..

Billederne..