Idéen... Planlægningen... Turen i ord og billeder... Kort over strækningen... Tilbage til oversigten...

Kanoturen i Sverige 2000

Idéen...

Og det skete en aften i juni 1999, nærmere bestemt Skt. Hans aften, at en kvik person sagde: "Hvorfor tager vi ikke på en kanotur til Sverige ?"
"Det var da en glimrende ide" svarede vi andre, og dermed var turen en realitet.
Det blev efterår og det blev vinter (så meget vinter det nu bliver i Danmark) og det begyndte også at blive forår igen før der skete noget, men så måtte vi også igang. En hurtig søgning på Nettet bragte os til Kyrkekvarn Kanotcenter AB som angiveligt skulle være et af Sveriges største kanoudlejningsfirmaer.

De kunne bl.a. præstere en "kanotpakke" indeholdende kano, kanovogn, transport til udgangspunktet, padler, redningsveste, presseninger, telte, liggeunderlag, stormkøkken og paktønder. Det var jo næsten alt hvad vi skulle bruge til sådan en tur, så det besluttede vi os for at se nærmere på.

Kyrkekvarn ligger ikke så langt fra Jönköbing, ved Tidan (det er en å...) Vi regnede ud at der var ca. 300 km. kørsel og det passede lige til en forlænget weekend.
Under hensyntagen til en firmaflytning, en konfirmation og et par andre festligheder, enedes vi om weekenden 12-14 maj 2000.
Der skulle være afrejse fra vort fædreland om fredagen kl. 08,00 (ca.) og herfra 3 dage i vildmarken med korte bukser og blåfrosne knæ.
Der er jo også lige lidt planlægning. Det kan du læse om her.